MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

“Huzur içinde bir Bayram geçirmenizi temenni ederim”  31.08.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, birlik ve beraberliğin önemine değindi.


“Huzur içinde bir Bayram geçirmenizi temenni ederim” 

Aşut mesajında şunları söyledi: 

“Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik bağlarımızın gücü ile kazandığımız 30 Ağustos Zaferi’ni kutlamamızın hemen akabinde yine birlik ve beraberliğimizi güçlendiren Kurban Bayramı’nı eda etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Dini bayramlarımız birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza saygı göstermemiz, birliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamıza vesile olması adına ayrı bir önem taşımaktadır. 

Dargınların barıştığı, insanların birbiriyle daha çok kenetlendiği bu anlamlı günler; sevicin, yeni umutların güçlendiği, geleceğe daha güvenle bakabilmemizin de teminatıdır. 

Sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımızın en canlı şekilde tezahür ettiği, toplumsal barış ve huzurun pekiştiği, sorunlar bulunsa da yüzlerimizin güldüğü ve hepimizin ortak duygularda birleştiği böylesi mübarek günler ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir. 

Ülkemizin acıdan, kederden, sıkıntıdan uzak, huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni eder, toplumsal hayata ayrı bir güzellik ve zenginlik katan Kurban Bayramı’nın Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını dilerim.” 
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER