MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Halkbank’tan Küçük İşletme Can Suyu Kredisi 29.04.2020 tarihinde yayınlandı

Halkbank ‘İşe devam desteği-Küçük işletme can suyu kredisi’ isimli yeni bir kredi desteği paketi açıkladı. Açıklanan krediye yıllık cirosu 3 milyon TL'den az firmalar katılabilecek. Krediye yıllık yüzde 7.5 faiz uygulanacak. 36 ay vade sunulacak, 6 ay geri ödeme olmayacak. Halkbank ‘İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi' isimli yeni bir kredi desteği paketi açıkladı.


Halkbank’tan Küçük İşletme Can Suyu Kredisi

Açıklanan pakete göre krediden yararlanacak olan firmaların yıllık cirosunun 3 milyon TL'yi aşmaması Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odaları'na kayıtlı olması, iktisadi faaliyetlerine devam etmesi ve firmanın 01.04.2020 tarihinden evvel kurulmuş olması, Esnaf Destek Paketi'nden faydalanmamış olması, iflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı olmaması ve aktif takip kaydının bulunmaması gerekiyor.

En az 25 bin TL
Kredi limiti azami 25 bin TL olacak. Kredi TL işletme kredisi şeklinde kullandırılacak. Kredi vadesi, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz dönem olmak üzere toplam 36 ay. Kredi geri ödemeleri, aylık eşit taksitli şekilde yapılacak. Krediye yıllık yüzde 7,50 faiz oranı uygulanacak.

KGF kefaleti oranı ve kefalet komisyonu 
Nakit işletme kredisi KGF kefaleti ile kullandırılacak olup KGF kefalet oranı kredi tutarının yüzde 80’i kadar olacaktır. Kefalet limiti üzerinden peşin olarak binde 7,5 KGF komisyonu tahsil edilecektir. 
Kredi başvurusu yalnızca halkbank.com.tr veya halkbankkobi.com.tr üzerinden gerçekleştirilecektir. 

 

Detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşıp BAŞVURUNUZU yapabilirsiniz:

https://m.halkbank.com.tr/21647-ise_devam_destegi___kucuk_isletme_can_suyu_kredisi


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER