MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

“Güçlü ekonominin temeli, Cumhuriyet değerlerimiz” 13.07.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.


“Güçlü ekonominin temeli, Cumhuriyet değerlerimiz”

Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“2016 yılı 15 Temmuz akşamı ülke olarak bir asra yaklaşan laik Cumhuriyetin temel ilkelerine, ağır bedeller ödeyerek elde edilen demokrasiye ve millet egemenliğine karşı hain bir kalkışma eylemine şahit olduk. Ancak Türk milleti demokrasisine ve Cumhuriyetine sahip çıktı.  Cumhuriyet yaşasın diye, demokrasimiz yaşasın diye, aziz ülkemiz bir Mısır, bir Irak, bir Suriye olmasın diye, korkmadan canlarını veren asker, polis veya sivil şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.
Darbe girişimi sonrası toplum büyük bir travma yaşadı.  Ekonomimiz de bu saldırıdan olumsuz etkilendi. Hep birlikte yine demokrasi ve Cumhuriyet değerleri ile bu sorunları aşacağımıza inanıyoruz. Gerekirse daha az uyuyacağız, daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Çünkü bu, bizler daha güzel yaşayalım, demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz sonsuza dek sürsün diye canını bu olayda verenlere, şehitlerimize borcumuzdur.”



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER