MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Firmaların İSG farkındalığı arttırılıyor  28.07.2022 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerinin İSG farkındalığını arttırmak adına saha ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın da katıldığı ziyaretlerde, İSG bilgilendirme köşeleri oluşturularak, çalışanların farkındalığını arttırmak ve iş kazalarının azaltılması hedefleniyor. 


Firmaların İSG farkındalığı arttırılıyor 

Avrupa Birliği İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı çerçevesinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde yürütülen “Mersin İlinde İş Sağlığı ve Güvenliği Destek ve Rehberlik Sisteminin Geliştirilmesi” Projesi kapsamında, firmaların İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanındaki farkındalığını arttırmak amacıyla saha ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Mersin Sanayi Sitesi ile Tırmıl Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren firmalara yönelik yapılan saha ziyaretlerine, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan da katıldı. 

Ziyaretlerde firma yöneticileriyle bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, işyerlerinde İSG kültürü oluşturulması veya var olan İSG kültürün geliştirilmesine yönelik yapılan bu ziyaretlerin önemine dikkat çekti. İSG’ye yönelik yapılması gereken hususların aktarıldığı ziyaretlerde Başkan Kızıltan, firmaların konuya ilişkin taleplerini de dinledi. 

Ziyaretlerde firmalara teslim edilen İSG bilgilendirme köşe setleriyle, çalışanların ve yöneticilerin İş Sağlığı ve Güvenliği alanında farkındalığı arttırılması ve iş kazalarının azaltılması hedefleniyor. 


 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER