MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Dış Ticaret Eğitimi’ne katılan kursiyerlere belgeleri dağıtıldı 24.02.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO),  TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu ile MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde 15 Mart- 18 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen Dış Ticaret Eğitimi sonunda belge almaya hak kazanan katılımcılar için tören düzenlendi. Eğitimler sonunda yazılı ve sözlü mülakatları başarıyla tamamlayan 32 kursiyer belge alma hakkı kazandı. MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Taş, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Sadık Çağatay Güneş, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp’in de katıldığı törende belgeler sahiplerine takdim edildi.


Dış Ticaret Eğitimi’ne katılan kursiyerlere belgeleri dağıtıldı

Törende kursiyerler adına söz alan Ayhan Açar, bu eğitimler sonunda hiç ihracat yapmayan firmaların ihracata başladığını, ihracat yapanların işini geliştirdiğini, birçok kişinin dış ticaret firmalarında göreve başlama imkanı yakaladığını ve bazı kursiyerlerin ise kendi firmasını kurduğunu bildirdi. Eğitimlerin çok kıymetli olması yanında bu eğitimlerde edindikleri bilgilerle girdikleri Dış Ticaret Sorumlusu Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı’nda başarı gösterip mesleki yeterlilik belgesi alma imkanı yakalamalarının da ayrıca önemli olduğunu vurgulayan Açar, emeği geçenlere teşekkür etti. 
MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Taş da kendi deneyimlerini paylaştığı konuşmasında, “Sizlerden de olumlu geri dönüşler almak bizleri ayrıca sevindiriyor. Önümüzdeki süreçte farklı alanlarda dış ticarete yönelik eğitimlerimiz devam edecek. Bize istediğiniz her konuda danışabilirsiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 
MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol da eğitimlerin önemine dikkat çekerek, “Bu tür eğitimlerin kendinizi yenilemeniz geliştirmeniz adına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Umarım işleriniz daha da büyür. Hepinize başarılar dilerim” diye konuştu. Tören belgelerin dağıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER