MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Dijital dönüşümün sunduğu fırsatlar anlatıldı  11.03.2020 tarihinde yayınlandı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Avrupa İşletmeler Ağı İrtibat Ofisi işbirliğinde Dijital Dönüşüm Fırsatları Semineri düzenlendi. Sanayide dijital dönüşümle gelen fırsatların anlatıldığı seminerde İSO’da, bu alanda yürütülen uygulamalar hakkında bilgi verildi. Endüstri 4.0’ın neler getirdiği ve artırılmış gerçekliğin endüstriye sağladığı faydalara dikkat çekildi.


Dijital dönüşümün sunduğu fırsatlar anlatıldı 

Sanayide dijital dönüşüm ile gelen fırsatları Çalık Dijital İş Geliştirme Müdürü Gökhan Pekmertol anlattı. Sanayi devriminin tarihçesini özetleyerek başladığı konuşmasında Pekmertol dijital dönüşümün sektörlere sağlayacağı rekabet avantajlarına, verimlilik ve kaynak verimliliğini nasıl artıracağına değindi. Teknolojinin getireceği faydalar yanında oluşturabileceği tehditlerin de göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Pekmertol, konuşmasını dünyada ve Türkiye’deki dijital dönüşümün son durumunu anlatıp önümüzdeki süreçte nelere dikkat edilmesi gerektiğine değinerek tamamladı. 
İstanbul Sanayi Odası’ndan Mühendis Cemile Köseler Usta ise ‘Sanayide Dijital Dönüşüm Ofisi’ programını anlattı. Neden üretimde dijital dönüşüme geçilmesi gerektiğini özetleyen Usta, ardından İSO Dijital Dönüşüm Ofisi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Usta, İSO olarak dijital dönüşüm konusunda firmalara yol haritası danışmanlığı hizmeti verdiklerini söyledi. IAS Yazılım Genel Müdürü Dr. Hakan Özkara Endüstri 4.0 Çağında Dijital Dönüşüm ve EPR konulu sunum yaparken artırılmış gerçekliğin endüstriye sağladığı faydalar hakkında bilgi veren Entek Otomasyon IoT Satış Müdürü Hakan Mete ise üretimde bakımda ve serviste kullanımlarına değindi. 
 

 

 

TOPLANTIYA AİT SUNUMLAR: 

 

Cemile KÖSELER USTA - ISOdijital Sunumu 

Gökhan PEKMERTOL - Sanayide Dijital Dönüşüm ile Gelen Fırsatlar

Hakan Mete- Artırılmış Gerçekliğin Endüstriye Sağladığı Faydaları

Dr. Hakan ÖZKARA- Endüstri 4.0 Çağında Dijital Dönüşüm ve ERP

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER