'Bir Tuğla da Sen Koy!' 17.07.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin ekonomi dünyasının desteklediği Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesinin yaptırmakta olduğu “YAŞLI YAŞAM MERKEZİ” inşaatına “BİR TUĞLA DA SEN KOY” kampanyasında gelinen nokta ve mevcut ihtiyaçları anlatmak üzere Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Başkanı Prof. Dr.Aynur Özge odamızı ziyaret etti.

Mevcut durum ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Aynur Özge, ayni yardımlar ile temel ihtiyaçların, nakdi yardımlar ile de işçilik gibi giderlerin karşılandığını söyledi. Ayrıca belirli yerlere konulacak olan yaklaşık 300 kadar bağış kumbarasının iki tanesini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası veznelerinin yanına konulmasını talep etti. İhtiyaçların büyük kısmının sanayiciler, iş adamları, kurumlar ve vatandaşların bağışları ile karşılandığını ancak geri kalan bazı ihtiyaçlar için desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. Tüm Türkiye'ye örnek olacak bu proje için bir tuğlanın bile önemli olduğunu söyleyen Dr. Özge detaylı bilgi almak ya da bağış yapmak isteyenlerin 0 (324) 336 46 41 numaralı telefondan derneğe ulaşabileceklerini belirtti.