MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Aşut, Yenilenen Kabine’yi tebrik etti 21.07.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, 65. Hükümet’te yapılan kabine değişikliğine ilişkin bir açıklama yaptı.


Aşut, Yenilenen Kabine’yi tebrik etti

Yenilenen Kabine’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Aşut, Mersin Milletvekili ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da yenilenen kabinede görevine devam etmesinin Mersin iş dünyasını mutlu ettiğini söyledi.

Yenilenen Kabine’nin geçmiştekiler gibi ülkeye hayırlı hizmetlerde bulunacağının da altını çizen Aşut, “Başta, Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a ve tüm Bakanlarımıza, Mersin iş dünyası adına başarılar diliyorum” dedi.​

Yenilenen Kabine’de özellikle ekonomide ehliyetli ve alanında tecrübeli isimlerin yer aldığını belirten Aşut, “Yeni Kabine Üyelerinin 2023 vizyonu için gerekli çabayı sarf edeceğinden, ülkemizin geleceğine ve gelişmesine çok önemli hizmetlerde bulunacağından hiçbir şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

Mersin iş dünyası adına yeni Kabine’ye tekrardan başarılar dileyen Şerafettin Aşut, “Türkiye ve Mersin için hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER