MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

AŞUT: “İŞ DÜNYASI OLARAK İSTİKRAR İSTİYORUZ” 12.08.2015 tarihinde yayınlandı

Ak Parti Mersin Milletvekili Muhammet Mustafa Gültak ile Akdeniz İlçe Teşkilatı üyeleri Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gültak ve beraberindeki heyeti MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut’un yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kasım Tanrıöver ile Nuh Yükselgüngör ve EKAV Başkanı İbrahim Kiper karşıladı. Türkiye ekonomisi ve koalisyon çalışmaları üzerine yapılan görüşmede Milletvekili Gültak, “İl başkanı olduğum dönemde olduğu gibi milletvekilliği dönemimde de her zaman iş adamlarının yanında olmaya, sizlerle yapacağımız görüşmelerle projelerinizi Ankara’ya taşımaya devam edeceğim. Mersin’in mega projelerinin takipçisi olacağım” dedi.


AŞUT: “İŞ DÜNYASI OLARAK İSTİKRAR İSTİYORUZ”

Serbest bölgenin genişletilmesi, Seka Limanı, gibi konularla ilgilenmeye devam ettiğini anlatan Gültak, aynı zamanda Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın sanayi sitesi kurulması için 1600 dönümlük arazi talebi konusunu da gelecek hafta Ankara’ya taşıyacaklarını bildirdi. 
Yükselgüngör ve Tanrıöver’in Türkiye ve dünya ekonomisinde son dönemlerde yaşanan sıkıntıları özetleyip konuyla ilgili çekincelerini anlatıp, kurulacak yeni hükümetten beklentilerini aktarmasının ardından söz alan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut ise, iş dünyası olarak istikrar istediklerini yineledi. Aylık yüzde 14 faizlerin yıllık yüzde 10’lara gerilediği bir Türkiye’ye ulaşıldığını hatırlatan Aşut, “Biz yeniden o istikrarı istiyoruz” diye konuştu.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER