Ankara’da Mersin Tantunisine büyük ilgi 24.05.2017 tarihinde yayınlandı

TOBB 73’üncü Genel Kurulu öncesi gerçekleştirilen yöresel yiyeceklerin tanıtıldığı organizasyonda Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından dağıtılan tantuni katılımcılardan büyük ilgi gördü. Stant önündeki kuyruk dağıtımın başladığı ilk saatlerden gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Ankara’da Mersin Tantunisine büyük ilgi

TOBB 73’üncü Genel Kurulu, TOBB Genel Merkezi bahçesinde düzenlenen yöresel ürünlerin ve yiyeceklerin tanıtıldığı etkinlikle başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Oda ve Borsalar, TOBB İkiz Kulelerde açtığı stantlarda katılımcılara yöresel yiyeceklerini ikram etti. MTSO Standı katılımcıların en çok ilgi gösterdiği uğrak noktaları arasında yer aldı.

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan ile Rusya Federasyonu’nun Türkiye Ticaret Temsilcisi Aydar Gaşigullin’in de ziyaret ederek tantuninin tadına baktığı stant önündeki kuyruk gecenin geç saatlerine kadar devam etti.