MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

130. YILDA 130 AĞAÇ DİKİLDİ 13.12.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) kuruluş etkinlikleri 130. Yıl Hatıra Koruluğu’nun oluşturulması ile devam etti. Mandela Resim Sergisi’nin ardından kutlamalar kapsamında MTSO ailesi hatıra koruluğunda biraraya geldi. Mezitli Belediyesi sınırları içindeki Fuar Merkezi karşısında oluşturulan alana 130 adet Jakaranda ağacı dikilmesiyle MTSO 130. Yıl Hatıra Koruluğu oluşturuldu.


130. YILDA 130 AĞAÇ DİKİLDİ

MTSO Yönetim Kurulu, meclis ve meslekkomtiesi üyelerinin yanı sıra personelin de katılımıyla düzenlenen etkinlik ikramlarla başladı. Çocuklara dağıtılan 130. yıl balonları organizasyona renk kattı. Birlikte yapılan sabah kahvaltısının ardından ağaç dikim töreni başladı.

Ağaç dikimi öncesinde kısa bir konuşma yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, aileleriyle birlikte tüm MTSO üyelerini bir  arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. MTSO Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver kutlamaların halka bir mesaj olması adına ağaç dikimiyle başladığını ancak tüm yıl bu kutlamaların devam edeceğini belirtti. Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Çavuş ise belediye olarak ağaç dikmek isteyen herkese yer ölçüsünde yardımcı olma gayretinde olduklarını söyledi. Türkiye’nin yeşil alanının azalması nedeniyle artık nefes alamayacak duruma gelindiğine işaret eden Çavuş, bu nedenle ağaç dikim etkinliklerini önemsediklerini anlattğı.

Katılımcıların tümünün kendi ağaçlarına isimlerini asıp toplu fotoğraf çekilmesi sonrasında etkinlik sona erdi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER