Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü Toplantısı, 29 Kasım 2019

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" girişimleriyle "Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü Toplantısı" düzenlenecektir.

Başlangıç:

29.11.2019 13:00

Bitiş:

29.11.2019 18:00

Yer:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası - Konferans Salonu

Haritada göster

Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü Toplantısı, 29 Kasım 2019

TOBB'dan aldığımız, 07.11.2019 tarihli yazıda, İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde, "Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" tarafından, kadın ve genç girişimcilere ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, desteklerden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, rekabet avantajı sağlayabilecek sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslar arası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı arttırabilmek, kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlamak ve kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla, Oda ve Borsalarımızın ev sahipliğinde, "Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü Toplantıları" gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

29 Kasım 2019 Cuma günü saat 13.00'da, Odamız 4.Kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek bahse konu toplantıya katılmak için aşağıda yer alan Toplantı Kayıt  Formunu doldurmanızı rica ederiz.

Toplantı Kayıt Formu

Detay Bilgi İçin: