AB Ülkelerine İhracatta, Mersin Bölgesinde Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Yaşadığı Sorunlar ve Çözüm Yolları Online Çalıştayı

Başlangıç:

17.07.2020 16:00

Bitiş:

17.07.2020 17:30

Yer:

ZOOM Online Platformu

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında; KOBİ’lerimizin ihracatla ilgili yaşadıkları sorunların dile getirilmesi ve çözüm önerilerinin hazırlanması amacıyla, 17 Temmuz 2020 Cuma günü, saat 16:00’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  ve Odamız işbirliğinde, “Avrupa Birliği Ülkelerine İhracatta, Mersin Bölgesinde Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Yaşadığı Sorunlar ve Çözüm Yolları ” konulu internet üzerinden bir çalıştay düzenlenecektir.

Türkiye-AB İş Diyalogu (TEBD) Projesi, Türkiye ile IPA II programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse bir projedir. Proje, Türk ve Avrupa özel sektörleri arasındaki karşılıklı anlayışı ve iş birliğini güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Faaliyetler, Avrupa ve Türk Ticaret ve Sanayi Odalar tarafından yürütülmektedir.

Etkinliğe, Zoom uygulaması üzerinden aşağıdaki link ve Toplantı ID’si ve şifre girilerek erişim sağlanacaktır. Zoom uygulaması etkinliğe katılacağınız cihazda kurulu olmalıdır. Etkinlik saatine kadar lütfen uygulamayı indirip kurunuz.

ERİŞİM BİLGİLERİ:

Link: https://zoom.us/j/99566563758
Toplantı ID: 995 6656 3758

Çalıştay Programı (17 Temmuz 2020):

15:45 - Etkinlik Bekleme Odasının Açılması

16:00 -  Program Açış Konuşmaları

16:05 -  TEBD Projesi Tanıtımı

• Burcu ATILGAN, TEBD Proje Koordinatörü

16:15 -  Bilgi Paylaşımı - "AB Ülkelerine İhracatta Mersin Bölgesinde Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Yaşadığı Sorunlar ve Çözüm Yolları"

• Mutlu YILMAZ, Akademisyen/Yazar
  • Okan ÖZOĞLU, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri

17:05 - Soru, Cevap ve Münazara

17:30 - Kapanış

Bahse konu çalıştaya katılım ücretsiz olup, çalıştaya katılmak için aşağıda bulunan link üzerinden kayıt olmanız gerekmektedir.

Kayıt Linki: Kayıt formuna ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Önemli Not: İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan çalıştay, ZOOM uygulaması aracılığıyla düzenlenecektir. ZOOM uygulaması etkinliğe katılacağınız cihazda kurulu olmalıdır. Etkinlik saatine kadar lütfen uygulamayı indirip kurunuz. Etkinliğe katılım için gerekli bilgiler(ZOOM uygulaması toplantı linki, ID’si vb) etkinlik saatinden önce kayıt formu dolduran katılımcıların cep telefonlarına SMS yolu ile gönderilecektir. Ayrıca, bahse konu bilgiler Odamız web sitesi “Etkinlikler” bölümünde yer alan etkinlik sayfası üzerinden de etkinlik başlama saatinde önce paylaşılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.