Mersin Fooddays-Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı, 7-10 Kasım 2019

Türk fuarcılık sektörünün lider kuruluşu CNR Holding 7-10 Kasım 2019 tarihleri arasında  Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde Akdeniz’in en büyük gıda fuarını 9.kez organize edecek. Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı-Mersin Gıda  ile Türkiye’nin gıda üretimi ve ihracatında önemli bir merkez haline gelen Mersin’de tüm gıda sektörünü bir araya getirecek.

Başlangıç:

07.11.2019 11:00

Bitiş:

10.11.2019 20:00

Yer:

CNR-EXPO Mersin

Haritada göster

Gıda Sektörü Mersin'de 9. kez buluşuyor

Mersin Gıda, Akdeniz Bölgesi'nin tarım, liman ve ticaret kenti Mersin'in ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.

150’den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımıyla toplam 15.000m2 açık ve kapalı alanda yapılacak olan Mersin Gıda,  Orta Doğu, Güney Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Doğu Avrupa ve Arap Ülkeleri’nden sektör alıcılarını ağırlayacak.

Bakliyat İhracatının %90’ı Mersin Üzerinden Yapılıyor

Ülkemiz bakliyat ihracatının %90’ı Mersin üzerinden yapılmaktadır. Bakliyat ürünlerinin işlenmesine dayalı sanayinin ise yaklaşık yüzde 70’i Mersin’de kuruludur. Bakliyat üreticileri için büyük fırsat olan fuar global bir platformda üreticilere büyük fırsatlar sunacak.

Dondurulmuş gıdadan, et ve et ürünlerine, hazır gıdaya ve Bakliyat gibi yüzlerce ürün çeşidinin sergileneceği Mersin Fooddays sektörün ve bölgenin en önemli buluşma noktalarından biri olurken sektörün dış pazarlara da açılmasını sağlayacak.

Türk gıda ve içecek sektörünün yerli ve milli üretimini uluslararası alıcılar ile buluşturacak olan fuar, 100’den fazla firmanın katılımıyla toplam 15 bin metrekare açık ve kapalı alanda yapılacak. Orta Doğu, Güney Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Doğu Avrupa ve Arap Ülkeleri’nden sektör alıcılarının ziyaret edeceği Mersin Fooddays’in kapıları, 7 Kasım’da, Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde, açılacak.

Siz de, Akdeniz Bölgesi’nin en yüksek ticaret platformu olarak hayata geçirilen Mersin Fooddays ile uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak ve ticaret hacminizi artırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İletişim İçin:
Sultan ARSLAN
Tel: 0(212) 465 74 74 / 2524
Cep: 0(536) 026 96 40

Web Sitesi

CNR EXPO Global Ticaretin Merkezi
Bu fuar 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir.