KOSGEB Destekli İş Heyeti, Granada/İSPANYA Ön Başvuru (Nisan Ayına Ertelenmiştir.)

2017 Şubat Ayı içerisinde Granada/İSPANYA'ya KOSGEB destekli iş heyeti organizasyonu yapılması planlanmaktadır. Seyahate katılmak isteyen firmaların başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırmaları beklenmektedir. İkili İş görüşmeleri için Granadalı firma bilgileri başvuru formunda yer almaktadır.

Başlangıç:

01.02.2017 13:21

Bitiş:

01.02.2017 13:21

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Projeler Müdürlüğü Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi tarafından 2017 Nisan ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan KOSGEB destekli iş heyeti kapsamında aşağıda bilgileri yer alan firmalarla ikili iş görüşmesi yapmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

Lütfen seyahate katılması planlanan kişinin bilgilerini eksiksiz olarak giriniz.

Saygılarımızla,

İkili İş Görüşmeleri ve Seyahat Katılımı Ön Başvuru Formu