Etkili Sunum Teknikleri Eğitim, 28 Şubat 2019, MTSO-EKAV

Bu eğitime katılmalısınız çünkü; Bir topluluğun önünde konuşma yapmak, insanlara hitap etmek, görüşlerinizi ya da çalışmalarınızı dinleyenlere etkili biçimde aktarabilmek iş yaşamında sizin için büyük önem taşıyor ya da taşıyacak öyle değil mi?

Başlangıç:

28.02.2019 10:00

Bitiş:

28.02.2019 17:00

Yer:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası - Toplantı Salonu

Haritada göster

Etkili Sunum Teknikleri Eğitim, 28 Şubat 2019, MTSO-EKAV

Hiç bir büyük iş heyecansız başarılamaz.
Emerson

Bu eğitime katılmalısınız çünkü;

Bir topluluğun önünde konuşma yapmak, insanlara hitap etmek, görüşlerinizi ya da çalışmalarınızı dinleyenlere etkili biçimde aktarabilmek iş yaşamında sizin için büyük önem taşıyor ya da taşıyacak öyle değil mi? Yapacağınız sunum ne kadar etkili olursa, düşüncelerinizi aktarmada bazen de dinleyicileri ikna etmede o kadar başarılı olursunuz. Etkili sunum teknikleri eğitimi size bu konuda gereken her türlü bilgi ve donanımı sağlayacaktır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Sunum tasarımı, bilgilerin düzenlenmesi, renklerin kullanımı, slayt ve grafik kullanımı, görsel materyallerin kullanımı, sunum esnasındaki sergilenmesi gereken stil, sunumun hazırlığı ve planlaması, kişinin istediği algıyı yaratması için araçlar, sunumun amacı nedir?
Söylenecekler amaca uygun nasıl aktarılır? Sunumun etkili silahları, sunumun öğeleri
sunucu-katılımcılar-ortam-içerik, sahneye koymak, kişisel imaj öğeleri, etkin sunumlarda kişisel imaj, topluluk önünde etkili konuşma yolları, etkili bir sunuş için temel iletişim becerileri, dinleme, empati, vücut dili,  “zor” dinleyicilerle başa çıkma, katılımcının ilgisini sürekli kılmak, kişisel tarzı yaratmak, bireysel değerlendirmeler.

Katılım:

Tarih / Saat: 28.02.2019 / 10:00 – 17:00

Yer: MTSO 4. Kat

Eğitim ücreti: 50TL (KDV dahil)

Son başvuru tarihi: 22.02.2019

Eğitmen: Edlan Bostancı/İletişim Danışmanı