Dezenformasyon Çağında Gazetecinin Rolü, 2 Temmuz 2020, 14:00, ZOOM

Yer:

Online ZOOM Konferansı

Dezenformasyon Çağında Gazetecinin Rolü, 2 Temmuz 2020, 14:00, ZOOM

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan moderatörlüğünde, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'in katılımlarıyla 2 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'da Mersin AB Bilgi Merkezi tarafından Zoom üzerinden online olarak "Dezenformasyon Çağında Gazetecinin Rolü" etkinliği gerçekleştirilecektir. Çevrimiçi Konferansa, Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aslıhan Ardıç Çobaner, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Gazeteci ve teyit.org'un Kurucusu Mehmet Atakan Foça katılım gösterecektir.

Kayıt ve katılım için: https://bit.ly/381CBXK

*Katılımcıların, toplantıya katılım için Zoom uygulamasını indirmeleri ve link üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Mersin EU Info Centre is organizing "Journalism in the Age of Disinformation" web conference event via Zoom Webinar on Thursday, June 2 at 2 p.m. with the participation of Head of the EU Delegation to Turkey Ambasssador Christian Berger, the web conference will be moderated by President of Mersin Chamber of Commerce and Industry Ayhan Kızıltan. Mersin University Head of the Journalism Department Assoc. Prof. Dr. Aslıhan Ardıç Çobaner, Chairperson of the Federation of Journalists in Turkey Yılmaz Karaca, Journalist, Founder of teyit.org Mehmet Atakan Foça will be speakers of the online event.

To join and register: https://bit.ly/381CBXK

Participants are kindly requested to download Zoom application_and_register through the registration link.