Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) Uygulamaları Konferansı, 23 Mart 2017, MTSO

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Haritada göster

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) Uygulamaları Konferansı, 23 Mart 2017, MTSO

Kademeli olarak 14 milyonun üzerinde çalışanın dahil olacağı, Bireysel emeklilikte otomatik katılımı öngören sistem 1 Ocak 2017 itibariyle yürürlüğe girdi. Bireysel Emeklilik Sistemi'ndeki katılımcı sayısını artırmaya, tasarruf olgusunun tüm kitleleri kapsamasına ve tabana yayılmasına yönelik olan Otomatik Katılım 45 yaş altında, çalışan kişilerin Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dâhil edildiği bir uygulamadır.

Bu kapsamda, Bireysel Emeklilik Sistemine Otomatik Katılım uygulamasında, işverenin yükümlülük ve hakları, emeklilik şirketini tercih ederken nelere dikkat edeceği, emeklilik şirketi ile olan sürecin işleyişi, katılımcıların (çalışanların) fon tercihleri ve hakları gibi konuları kapsayan konferans, 23 Mart 2017 Perşembe günü saat 14:00'de Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, yer planması açısında aşağıda yer alan Katılım Formu'nu doldurmanızı rica ederiz.