MTSO Üyelerine yönelik olarak işçi–işveren uyuşmazlığı ve sosyal güvenlik danışmanlığı hizmetine başladı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mefa Danışmanlık işbirliğinde Oda üyesi olan firmaların İş Kanunun kapsamında işçi ve işveren arasında yaşanan uyuşmazlıklar, firmaların karşı karşıya kaldıkları iş davaları, firmaların çalışanlarıyla uyuşmazlık yaşamamaları için yapılması gerekenler, sosyal güvenlik uygulamalarında karşılaşılan problemlerin çözümü konularında yaşadıkları sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla danışmanlık hizmetine başlanıyor.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmaların alacakları randevuyla, her hafta Perşembe günleri Oda bünyesinde konunun uzmanlarıyla birebir görüşerek sorunlarına çözüm bulmalarına aracılık edilecek. Üye firmalarımızın aşağıda linki yer alan “İş ve Sosyal Güvenlik Danışmanlık Hizmeti Randevu Talep Formunu” bilgisayarlarına indirdikten sonra doldurarak kdolek@mtso.org.tr e-mail adresine ya da 2319697 nolu faksa göndermeleri yeterli olacaktır.

Randevu talep eden üye firmaların randevu saatleri kendilerine bildirilecektir. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi için Oda Genel Sekreterliği veya Hukuk Müşavirliği ile temasa geçilmesi gerekmektedir.