Geleceği Yazan Kadınlar Projesi için başvuru

Sayın Üyelerimiz,

TOBB, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde başlatılan Geleceği Yazan Kadınlar Projesi’nin gerçekleştirileceği iller arasında Mersin de bulunmaktadır. Sınıf içi eğitimlerin (Ankara ve İstanbul hariç) Oda/Borsalarımızda gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi"ne https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/gelecegiyazankadinlar adresinden başvurular 22 Şubat 2019 tarihine kadar kabul edilmeye devam etmektedir.

Projenin hedef grubu; lise mezunu, üniversite öğrencisi veya mezunu olan, mobil teknoloji endüstrisinde çalışmak veya mobil teknolojileri kullanarak iş fikrini hayata geçirmek isteyen 18 yaş üzerindeki kadınlardır.  Android 101 modülünü tamamlayarak başarı belgesini alan katılımcılar eğitim aşamasına geçebilecektir. Son Başvuru tarihi 22 Şubat 2019'dur.

Faydalı olacağına inandığımız bu programa katılımınız ve/veya çevrenizde bulunan , eğitimleri almasında fayda gördüğünüz, kriterleri sağlayan kişilerle paylaşmanız konusunu bilgilerinize sunarız.