Yurt Dışı İş Gezisi Duyurusu 27.03.2019 tarihinde yayınlandı

Yurt Dışı İş Gezisi Duyurusu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda KOSGEB’in İş Geliştirme Destek Programı çerçevesinde oda ve borsalar tarafından düzenlenen KOSGEB destekli yurt dışı iş gezileri ile ilgili başvuru sürecinin, 24.09.2018 tarihinden itibaren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda yürütüldüğü ifade edilmektedir.

Yazı devamında, sürecin başlangıcından itibaren TOBB'a yapılan başvurular ve yurt dışı iş gezisi düzenlenmesine ilişkin gerçekleştirilen görüşmelerde, destek mevzuatının karmaşık olduğu, bu karmaşıklığın ise başvuruları etkilediğinin tespit edildiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin, https://www.tobb.org.tr/KobiArastirma/Sayfalar/YurtdisiIsGezisiDestegi.php web sitesinden bilgi alabileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.