Yenilik Merkezleri Ticarileşme Yol Haritası Programı - Başvuru Formu 22.06.2020 tarihinde yayınlandı

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile birlikte yürütülen Yenilik Merkezleri projesi kapsamında başlayan Ticarileştirme Yol Haritası Programının temel amacı; Ar-Ge ve yenilik faaliyetlerinin ticarileştirilmesi yoluyla uluslararası düzeyde rekabetçi, katma değeri yüksek yeni ürünlerin oluşturulmasına katkı vermektir. Her ilden 4 firmanın katılacağı Program, ürün bazlı yürütülecek olup, seçilen her firmanın belirli bir yenilikçi ürünü program kapsamında desteklenecektir. Program kapsamında firmalara ticarileşme konusunda yetkinliklerini artıracak bir eğitim programı düzenlenecek ve her firmaya ticarileşme süreçlerinde destek olacak bir mentor ataması gerçekleştirilecektir. Firmaların program kapsamına alınan yenilikçi ürününe ilişkin somut bir ticarileştirme yol haritasının oluşturulması ve firmaların yol haritasında tanımlanan inisiyatiflerden en azından bir bölümüne yönelik somut bir girişimde bulunması veya bu kapsamda bir gelişme kaydetmesi hedeflenmektedir.

Yenilik Merkezleri Ticarileşme Yol Haritası Programı - Başvuru Formu

Ticarileşme Yol Haritası Programı Tanıtımı