Türkiye-Rusya İş Forumu, 18 Ağustos 2017, Swissôtel, İzmir 07.08.2017 tarihinde yayınlandı

DEİK’ten Odamıza iletilen 01.08.2017 tarihli e-postada bu yıl “Partner Ülke Rusya” teması ile 86’ncı defa düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı çerçevesinde 18 Ağustos 2017, Cuma günü Türkiye-Rusya İş Forumunun organize edilmesi planlanmakta olduğu bilgisi paylaşılmaktadır.

Türkiye-Rusya İş Forumu, 18 Ağustos 2017, Swissôtel, İzmir

Ege İhracatçı Birlikleri destekleri ile DEİK organizasyonunda gerçekleştirilecek olan İş Forumunun taslak programı ekte sunulmakta olup, etkinliğin açış oturumunda T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Rusya Federasyonu Enerji Bakanı Aleksandr Novak’ın katılımcılara hitap etmeleri, peşi sıra düzenlenecek eşzamanlı oturumlar çerçevesinde ise sanayi, inovasyon, enerji, özel ekonomik bölgelerin tanıtımı, turizm ve bölgelerarası işbirliği konularının masaya yatırılarak iki ülkeden ilgili bakanlık, kurum ve firma temsicileri tarafından karşılıklı olarak değerlendirmeleri öngörülmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen kurum ve firma temsilcilerinin aşağıdaki adreste bulunan online kayıt formunu en geç 14 Ağustos 2017, Pazartesi günü saat 18:00’a kadar doldurmaları gerekmektedir. İş Forumuna ilişkin güncel program ve Rusya heyet listesinin nihai hali, kayıt yapan katılımcılara bilahare iletilecektir. Katılımcıların İzmir’e ulaşımı, konaklama, toplantı yerine transfer vb. işlemler kendi imkanları ile organize edilecektir.

Katılım formu için tıklayınız.

Taslak program için tıklayınız.

Rusya heyeti taslak listesi için tıklayınız.