Türkiye –Irak (Erbil ) Ticaret Formu, 05-07 Mayıs 2018 27.04.2018 tarihinde yayınlandı

Türkiye –Irak (Erbil ) Ticaret Formu, 05-07 Mayıs 2018

Irak Kürdistan Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ve Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Dr.Dara Jalıl Al-Khayat’ın davetleri ve Türkiye Irak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) işbirliği ile, 05-07 Mayıs 2018 tarihlerinde Irak Devleti Erbil iline Türkiye - Irak (Erbil) Ticaret Forumu konulu iş gezisi düzenlenecektir.

Erbil ilinin genel tanıtımı, stratejik konumunun değerlendirildiği ve bakanlarla görüşme ve B2B görüşmelerini de içeren iş gezisi programı, davetiyesi ve kayıt formuna aşağıda bulunan linklerden ulaşabilirsiniz.

Programa ulaşmak için buraya tıklayınız.

Davetiyeye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Kayıt formuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

Not:  Gelen yoğun talep üzerine uçak dışında otobüs ile de gidileceği belirtilmektedir.

• Otobüs Gidiş   : Mersin-Koltuklar : 2+1 - 04 Mayıs 2018 - Cuma Günü  Saat : 18.30
  • Otobüs Dönüş : Erbil -  Koltuklar : 2+1  -07 Mayıs 2018 - Pazartesi Günü Saat : 19:00
  • Otobüsle Ücret :  İş Gezisi - Paket Kişi Başı : 700  Usd ( Ulaşım , Yemekler , Konaklama Vb.Tüm Masraflar Dahildir.)

Detaylı bilgi için Türkiye Irak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) ile iletişime geçebilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.