Türkiye Filipinler 1. Dönem KEK Toplantısı 27.09.2017 tarihinde yayınlandı

Türkiye Filipinler 1. Dönem KEK Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız yazıda, eşbaşkanlıklarını Milli Savunma Bakanı Sayın Nurettin Canikli ile Filipinler Ticaret ve Sanayi Bakanı Sayın Ramon Lopez’in yürüttüğü Türkiye-Filipinler Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 1.Dönem Toplantısı’nın 24 Ekim 2017 Salı günü Ankara’da düzenlenmesinin planlandığı belirtilmiştir.

Anılan KEK Toplantısına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığınca yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere; iki ülke arasındaki ilişkiler, iki ülke arasındaki ilişkilere ilişkin varsa sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, KEK 1.Dönem Toplantısı’nda gündeme getirilmesinde yarar görülen konular ve anılan toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Mutabakat Zaptı’nda yer alması talep edilen hususlar hakkında Odamız üyelerinin görüşleri sorulmaktadır.

Bu çerçevede görüş bildirmek isteyen üyelerimizin görüşlerini en geç 28 Eylül 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-posta: [email protected]) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.