Türkiye-Çekya: Gıda Sektöründe İş Fırsatları” Toplantısı, 6 Eylül 2018, İstanbul 13.08.2018 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda TOBB ev sahipliğinde ve Çekya’nın Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 6 Eylül 2018 tarihinde İstanbul CNR Expo Fuar Alanı’nda “Türkiye-Çekya: Gıda Sektöründe İş Fırsatları” konulu bir toplantı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantı kapsamında, ekte listesi sunulan Çekyalı Gıda Şirketleri ile gıda işleme sektöründe faaliyet gösteren Türk şirketlerinin bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirmesi planlanmaktadır.

Söz konusu toplantıya katılacak olan üyelerimizin, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer alan katılım formunu (İngilizce) eksiksiz olarak doldurarak en geç 31 Ağustos 2018 tarihine kadar [email protected] iletmesi gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.