Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü - Tahta Palet Alımı İhalesi 23.06.2017 tarihinde yayınlandı

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü - Tahta Palet Alımı İhalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, aşağıda cins ve miktarı belirtilen tahta paletler ilanen ihale edilerek kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle satın alınacağı bildirilmiştir.

MALZEME CİNSİ

MİKTARI

80*120 Tahta Palet

60.000 Adet

100*120 Tahta Palet

60.000 Adet

• Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.
  • İhaleye ait şartnameler "Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA" adresindeki Genel Müdürlüğünden ve “Ahmediye Mah. Halk Cad. Esvafçı Sok. No: 8 Üsküdar/İSTANBUL adresindeki Türk Kızılayı İstanbul Müdürlüğü’nden 100,00 TL karşılığında temin edilebilir.
  • İdari ve teknik şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.
  • Firmaların, tekliflerini en geç 19.07.2017 tarih saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğümüz Yönetim Destek Hizmetleri Bölüm Müdürlüğü Evrak Birimine vermiş/ göndermiş olmaları gerekmektedir.
  • 2 No'lu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 20.07.2017 günü saat 14:00’de Genel Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda açılacaktır.
  • Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
  • Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
  • Kurum, Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.

Üyelerimize duyurulur.