TOBB-MEDEF Yeşil Mutabakat Konferansı 31.08.2021 tarihinde yayınlandı

TOBB-MEDEF Yeşil Mutabakat Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Fransız İş Dünyası Hareketi Uluslararası Birimi (MEDEF International) işbirliğinde, 14 Eylül 2021 Salı günü 16:00 - 17:30 (TSİ) saatleri arasında "Türk-Fransız Kaynak Verimliliği ve Teknolojide Ortaklıklar: Türkiye Sanayisinde Gelişmiş Rekabet Gücüne Doğru Ortak Bir Yol" konulu "TOBB-MEDEF Yeşil Mutabakat Konferansı"nın düzenleneceği ifade edilmektedir.

Konferansta; Türk ve Fransız şirketlerin CO2 emisyonu sorununu birlikte ele alınacağı yeşil bir Türkiye endüstri için ilgili uzmanların ve iş dünyası temsilcilerinin know-how ve çözüm yollarının tartışılacağı belirtilmektedir.

Toplantıda Türkçe-Fransızca tercüme hizmeti verileceği, toplantıya ilişkin taslak program ve form aşağıda sunulmaktadır. Katılmak isteyen firmalarımızın konferansa katılım formlarının en geç 8 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar "[email protected]" adresine gönderilmesinin gerektiği belirtilmektedir.

Ekler:

1. Program