Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Kolombiya 30.11.2020 tarihinde yayınlandı

Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Kolombiya

Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Ticaret Bakanlığımız tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlendiği ifade edilmektedir.

Bu itibarla, 1 Aralık 2020 Salı günü 16.30-18.00 saatleri arasında Kolombiya Cumhuriyeti'nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmalarımız, toplantı detaylarına https://bit.ly/39j9YHU adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.