Tacikistan ile Ticari ve Ekonomik İlişkilerin Arttırılmasına Yönelik Çalışma Hakkında 14.09.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye - Tacikistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı'nın 11 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde Duşanbe'de gerçekleşmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 19 Eylül 2021 tarihine kadar [email protected] e-posta adresine gönderilmesi rica olunur.