T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan'ın Avusturya Ziyareti Hakkında 11.12.2018 tarihinde yayınlandı

T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan'ın Avusturya Ziyareti Hakkında

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan'ın, Avusturya Ekonomi ve Dijitalleşme Bakanı Margarete Schramböck'ün daveti üzerine çeşitli temaslar ve müzakerelerde bulunmak üzere, 14 Ocak 2019 tarihinde, Avusturya'ya bir ziyaret gerçekleştirmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Avusturya ile ülkemiz arasında gündeme getirilmesinde fayda gelen konular, varsa sorunlar ve iş birliği önerilerinize bağlı görüşlerinizin, 14 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza gönderilmesini ([email protected]) rica ederiz.

Üyelerimize duyurulur.