Sürücüsü Bulunmayan Komple Tırların Operasyonu 30.01.2017 tarihinde yayınlandı

Sürücüsü Bulunmayan Komple Tırların Operasyonu

Mersin International Port A.Ş tarafından limanda gemiye yükleme veya gemiden tahliye operasyonu gerçekleştirilenİ ‘’Çekici ile Birlikte Treyler (Dorse)’’ sınıfı tekerlekli araçların, operasyon sırası geldiği halde sürücülerin araçlarının başında bulunmadığının sıklıkla gözlemlendiği belirtilmiştir.

MIP, 01.02.2017 tarihiden itibaren yukarıda bahsedildiği şekilde operasyon sırasında sürücüsü bulunmayan araçlar için, yetkili acentanın onayı ve düzenlenecek tutanak ile operatör tahsis edecek ve bahse konu araçların yükleme-tahliyesini gerçekleştirecektir.Bu şekilde, yükleme sırası gelip,şoförü bulunmayan araçlarda standart operasyon ücretine (USD 55.00/adet)  ilave olarak, beher araç için USD 20.00 tutarında ek ücret yansıtılacağı bilgisi verilmiştir.

Bilgilendirme metninin tamamına ve Sürücü Tahsis Tutanağına ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Üyelerimize duyurulur.