Ryazan Bölgesi Uluslararası İş Günleri ( 15-17 Ağustos 2019 Rusya, Ryazan Heyeti), Son başvuru 12 Temmuz 2019 26.06.2019 tarihinde yayınlandı

Ryazan Ticaret ve Sanayi Odası (Rusya), 15-17 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Ryazan Bölgesi’nde üretilen ekli listede yer alan ve başvuru formunda talep edilebilecek diğer ürünlerin potansiyel alıcıları ile bu ürünleri üreten Rus ihracatçı firmalarıyla ikili iş görüşmelerinin yapılacağı bir iş forumu organize etmektedir.

İş forumu organizasyonuna katılmak isteyen firmalara, aşağıdaki hizmetlerin Ryazan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sunulacağı bilgisi tarafımıza iletilmiştir.

- Vize randevusu ve davet yazıları

- İş forumunun gerçekleşeceği yere gidiş-dönüş iç transferler

- Ryazan’da otel konaklaması ve yemekler

- İş forumu kapsamındaki transferler

- Tercüman

- İş programına katılım (İletişim bilgisi alış-verişi, B2B İş börüşmeleri, yerel işletmelere ziyaretler vb.).

İş heyeti ile ilgili bilgi ve başvuru dokümanları aşağıda sıralanmış olup, iş heyetine katılmak isteyen firmaların, ekteki başvuru formunu en geç 12 Temmuz 2019 tarihine kadar İngilizce olarak doldurup, [email protected] e-posta adresine iletmeleri beklenmektedir.

(Katılımcı Başvuru Formu) Participant Questionnaire (EN)

Etkinlik Programı - Event Agenda (EN)

Ryazan Ürünleri ve İhracatçıları Listesi (EN)

Sorular için:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası