Rusya ile Türkiye Arasındaki İşbirliği Konusunda Online Video Konferansı - 07.10.2020 28.09.2020 tarihinde yayınlandı

Tekstil sektörüne yönelik 07.10.2020 tarihinde, Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliği konusunda online video konferansı düzenlenecektir. Pandemi sürecinde ekonomik kalkınma sağlamak amacıyla üretim, ithalat ve ihracatı arttırmanın yollarının görüşüleceği konferansta, Türk Tekstil sektörünün Rusya’daki yatırımlarında sağlanan destek ve teşvikler, vergi ve hukuk düzenlemeleri hakkında da bilgi verilecektir. TİM Başkanı ve İTHİB Yönetim Kurulu üyesi Sayın İsmail Gülle’nin de bulunacağı resmi açılış konuşması sonrasında Rusya’da faaliyet gösteren Türk Tekstil İşletmecileri de yer alacaklardır.

Yatırım yapmak isteyebilecek ve bu sektörde faaliyet gösteren her firmanın katilim gösterebileceği bu online konferansa katılım ücretsiz olacaktır.

Online konferans programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.