Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilciliği Hakkında 13.08.2020 tarihinde yayınlandı

Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilciliği Hakkında

Rusya Federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Mümessilliği’nden alınan bir yazıda; İstanbul’da, Süzer Plaza binasında (Asker Ocağı Caddesi № 6, ofis № 1604, Elmadağ Şişli 34367, tel: 0 (212) 244 35 87) Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessilliği İstanbul Temsilciliği ([email protected]) ile birlikte Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilciliği’nin ([email protected]) açıldığı ifade edilmektedir.

Rusya İhracat Merkezi'nin, ilgili bakanlıklar ve departmanlar, sanayi ve iş örgütleri ile iş birliği içinde bulunarak Rusya'daki ihracat ve ticaret koşullarının iyileştirilmesine ve dış ticarette bulunan ticari engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmaları sürdüren “Tek Pencere Sistemi” olduğu, ihracatın her aşamasında geniş finansal ve finans dışı destek seçenekleri sunduğu belirtilmektedir.

Rusya İhracat Merkezi'nin, "Sanal Heyet" projeleri gerçekleştirerek ve farklı sektörlerden Rus ve Türk iş insanlarını bir araya getirerek iş dünyasının ilişkilerini daha da güçlendirmekte olduğu belirtilmektedir.

Ayrıca Rusya Federasyonu Ticaret Mümessilliği, Rusya İhracat Merkezi Temsilciliği ile birlikte Türkiye ve Rusya iç piyasasının ihtiyaç duyduğu ithal ürünlerin tedariki konusunda yardımcı olabilmek için elinden geleni yapmaya hazır olduğu belirtilmektedir.

Olası iş birliği konularını görüşmek ve Türkiye ile Rusya arasında ticaret yapan firmalar arasında ortaya çıkabilecek soruları ivedi bir şekilde çözmek ve Rusya ile ticari ilişkilerini geliştirmek isteyen firmalara ayrıntılı bilgi vermek üzere doğrudan Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilcisi Sayın Radik Gimatdinov ([email protected]) ile iletişime geçilebileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.