Rusya’da Covid-19 Pandemisiyle Mücadelede Alınan Tedbirler 19.10.2020 tarihinde yayınlandı

Rusya’da Covid-19 Pandemisiyle Mücadelede Alınan Tedbirler

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden bir yazıda; Moskova Ticaret Müşavirliği'nden alınan yazıya atfen, Rusya Federasyonu'nda 5 Ekim 2020 tarihindeki 11.615'lik günlük vaka sayısının pandemi sürecinde ulaşılan en yüksek ikinci seviye olduğu, gerek federal gerekse yerel bazda kısmi karantina tedbirlerinin tekrar uygulamaya geçirilmeye başlandığı belirtilmektedir.

Bu bağlamda, Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen, Rusya Federasyonu'nda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, hâlihazırda yürütülmekte olan önlemlere ilişkin tedbirler ile pandemide ikinci dalga kapsamında yürürlüğe sokulan yeni tedbirlere ilişkin olarak Ticaret Müşavirliğimizce güncellenen tablo ekte sunulmaktadır.

Aynı tabloya TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Diğer Duyurular bölümünden de temin edilebilmektedir.

Ek: RF-Korona Tedbirleri Tablo-07.10.2020

Üyelerimize duyurulur.