Rotterdam Türk Ticaret Merkezi Projesi 23.11.2017 tarihinde yayınlandı

Rotterdam Türk Ticaret  Merkezi  Projesi

Hollanda & Türkiye Ticaret Odası tarafından tarafımıza bildirildiği üzere; Odanın, TC. Ekonomi Bakanlığının himayesiyle TİM AŞ bünyesinde yurtdışında açılan Türk Ticaret Merkezlerinin Hollanda şubesinin, Hollanda'da fâliyet gösteren ‘’Hollanda & Türkiye Ticaret Odasıyla’’ birlikte açma teklif ve talebini ilettiği bildirilmiştir.

TC. Ekonomi Bakanlığının destekleyeceği Rotterdam Türk Ticaret  Merkezi  (İnternational Trade Center) Hollanda'nın Rotterdam şehrinde uluslararası ticaret merkezlerinin yer aldığı, Rotterdam Havalimanı yakınında ticaret merkezi plazalarda Schowroom (teşhir salonu), irtibat ve pazarlama ofisi şeklinde yer almak isteyen firmalara duyurulması konusunda çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Ürettiği ürün ve hizmetleri AB ülkeleri içerisinde hatırı sayılır bir pazar potansiyeline sahip re-export ülkesi olan Hollanda üzerinden Avrupa ve dünya pazarlarına ulaştırmayı arzulayan firmaların Hollanda & Türkiye Ticaret Odası irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.

Türk Ticaret Merkezi projesini incelemek için TIKLAYINZ.

Üyelerimize duyurulur.