Mobilya sektörü, Mersin CNR İMOB Fuarı’nda buluşuyor 16.04.2019 tarihinde yayınlandı

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, Türk mobilya sektörünü, 20-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezi’nde bir araya getiriyor.

Mobilya sektörü, Mersin CNR İMOB Fuarı’nda buluşuyor

İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nın gücüyle her yıl daha da büyüyen CNR İMOB Mersin, Çukurova Bölgesi’nin en önemli mobilya fuarıdır. Fuar sektörün lider firmalarının katılımıyla ve fuara özel indirimlerle 20-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Mobilya endüstrisinin bölgedeki en büyük buluşması olan fuar,  T.C. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBB), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (Mersin ESOB), Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve KOSGEB destekleriyle düzenleniyor.

Modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarlarının sergileneceği fuarda, fuara özel özel indirimler gerçekleşecek.

Bölgemizde faaliyet gösteren mobilya firmalarımızı 20-28 Nisan tarihleri arasında fuara bekliyoruz.

CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı