Mersin Gıda Fuarı 2019 10.09.2019 tarihinde yayınlandı

7-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Mersin Yenişehir Fuar Merkezi'nde Mersin Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı düzenlenecektir.

Mersin Gıda Fuarı 2019

CNR Holding 7-10 Kasım 2019 tarihleri arasında  Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde Akdeniz’in en büyük gıda fuarını 9.kez organize edecektir. Fuar, Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı-Mersin Fooddays  ile Türkiye’nin gıda üretimi ve ihracatında önemli bir merkez haline gelen Mersin’de tüm gıda sektörünü bir araya getirecek ve ülkemizin  tarım, liman ve ticaret kenti Mersin'in ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.

150’den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımıyla toplam 15 bin metrekare açık ve kapalı alanda yapılacak olan Mersin Fooddays, Orta Doğu, Güney Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Doğu Avrupa ve Arap Ülkeleri’nden sektör alıcılarını ağırlayacak.

Mersin Fooddays’e, CNR Holding’in hosted buyer programının yanı sıra çeşitli Dernek ve Birlikler organizatörlüğünde  yapılacak alım heyeti çalışmaları ile yerli yabancı 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

KOSGEB tarafından da desteklenen 9. Mersin Fooddays Fuarı’nda; süt ve süt ürünlerinden şekerleme ürünleri ve çikolataya, hazır gıda ve konserve ürünlerinden gıda katkı, boya ve yardımcı maddelere, bitkisel yağlardan unlu mamullere, deniz ürünlerinden gıda güvenliği, hijyen ve kalite kontrol teknolojilerine kadar gıda sanayinin pek çok alt sektöründen ürünler sergilenecek.

Katılımcı Profili

Süt ve Süt Ürünleri, Et ve Et Ürünleri, Dondurulmuş Gıda, Hazır Gıda, Konserve Ürünleri, Gıda Katkı, Boya ve Yardımcı Maddeler, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler, Deniz Ürünleri, Bitkisel Yağlar,Zeytin ve Zeytinyağı, Un, Unlu Gıdalar ve Makarnalar, Reçel, Bal, Pekmez, Helva ve Tahin Ürünleri, Bakliyat, Baharat ve Doğal Ürünler, Kuruyemişler, Salça ve Soslar, Bebe Gıdaları, Gıda Dışı Tüketim Ürünleri, Endüstriyel Gıda Ürün Hizmet ve Ekipmanları, İçecek, Dolum ve Sıvı Gıda, Ekmek, Pasta, Unlu, Şekerli ve Çikolatalı Ürünler, Et ve Et Ürünleri İçin; İşleme, Doldurma, Ölçümleme ve Paketleme Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Hijyen ve Kalite Kontrol Teknolojileri, Yaş Meyve Sebze, Gıda Makineleri, Gıda Ambalaj Ürünleri ve Makineleri, Laboratuar Malzemeleri, İlgili Yayınlar, Danışmanlık ve Eğitim Veren Kurum/Kuruluşlar

İletişim:

T: +90 (0212) 463 78 45