Mamul Madde İhracatı Kapsamında Hububat Satışı 04.02.2016 tarihinde yayınlandı

T.C.Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Mersin Şube Müdürlüğü’nden Odamıza gönderilen yazıda, stoklarında bulunan yerli ekmeklik buğdayların satılacağı bildirilmektedir.

Mamul Madde İhracatı Kapsamında Hububat Satışı

T.C.Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Mersin Şube Müdürlüğü’nden Odamıza gönderilen yazıda;

"Kuruluşumuz stoklarında bulunan yerli ekmeklik buğdayların (düşük vasıflı dahil) tamamı (2015 yılı mahsulü olupta kapalı depolarda stoklu bulunan yerli ekmeklik buğdaylar hariç), Tekirdağ Şube Müdürlüğü kiralık depoda bulunan yaklaşık 20 bin ton, Edirne Şube Keşan işyeri kapalı deposunda bulunan eski yıl mahsulü yaklaşık 15 bin ton ekmeklik buğdaylar ile Ek-1’de yer alan ekmeklik buğdaylar, Ek- 2’de yer alan makarnalık buğdaylar, Ek-3’de yer alan mısırlar ve yerli arpaların tamamı, mamul madde ihracatı sonrası satışa açılmıştır."

İlgili Yazı: