KOBİ’ler İçin Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri, 07 Temmuz 2020 07.07.2020 tarihinde yayınlandı

KOBİ’ler İçin Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Semineri, 07 Temmuz 2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun, KOBİ'lere yönelik destek ve hibeleri hakkında, 07 Temmuz 2020 Salı günü, saat 16:00'da, internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazı devamında;  T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü'nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde kırsal kalkınma destekleri anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkında sorularının cevaplandırılacağı belirtilmektedir.

Seminer ile ilgili detayları içeren duyuru metnine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.