Kıymetli Maden ve Taş Analizinde Yetki Verilen Ayar Evleri Listesi 10.02.2016 tarihinde yayınlandı

Kıymetli Maden ve Taş Analizinde Yetki Verilecek Ayar Evlerinin Standartları Seçimi ve Denetim Esaslarının Belirlenmesine İlişkin Tebliğ"e istinaden, Hazine Müsteşarlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nce yetkilendirilen "Özel Ayar Evlerinin Listesi" açıklanmıştır.

Kıymetli Maden ve Taş Analizinde Yetki Verilen Ayar Evleri Listesi

20.06.2007 tarih ve 26558 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan " Kıymetli Maden ve Taş Analizinde Yetki Verilecek Ayar Evlerinin Standartları Seçimi ve Denetim Esaslarının  Belirlenmesine İlişkin Tebliğ"e istinaden, Hazine Müsteşarlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nce  yetkilendirilen işlenmiş veya işlenmemiş kıymetli maden ve taşların niteliklerini belirlemeye ve ekspertiz raporu düzenlemeye yetkilendirilmiş, faaliyet gösterdiği ilde bulunan Kuyumcular Esnaf ve Sanatkarları Odasına üye firmalardan oluşan "Özel Ayar Evleri Listesi" açıklanmıştır.

Resmi Gazete