KBIS 2021 Orlando/ Fuar Duyurusu Hk. 07.09.2020 tarihinde yayınlandı

KBIS 2021 Orlando/ Fuar Duyurusu Hk.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden alınan bir yazıda; 9-11 Şubat 2021 tarihleri arasında ABD/Orlando’da düzenlenecek olan KBIS “Uluslararası Mutfak ve Banyo Fuarı” Türkiye milli katılımının Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir. Fuara, Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların, 11.09.2020 tarihine kadar online olarak aşağıda bulunan linkte belirtilen ön başvuru formunu doldurmaları gerektiği belirtilmektedir.

Online Başvuru Formu: KBIS ORLANDO 2021 Ön Başvuru Formu

Fuarda sergilenecek ürünlerin; mutfak ve banyo aksesuarları, sıhhi tesisat, armatürler, banyo kabinleri, zemin kaplama, ev otomasyonu, aydınlatma, doğal taş, seramik, havalandırma, su filtrasyon sistemleri, mutfak ve banyo dolapları, yapı malzemeleri, beyaz eşya, mutfak banyo teknolojileri, mobilya yan sanayi ürünlerini kapsamakta olduğu ifade edilmektedir.

Uluslararası KBIS Mutfak ve Banyo Endüstrileri Fuarı'nın, kapsadığı Mobilya ve Mobilya yan sanayi ürün grupları için Kuzey Amerika'nın en büyük fuarı olarak bilindiği belirtilmektedir.  Fuarın geçtiğimiz yıllarda 59 farklı ülkeden 40 bini aşkın ziyaretçiye ulaştığı bildirilmektedir. Ayrıca, fuara sektörde öncü 600’den fazla markanın katılım göstermekte olduğu ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.