İstanbul Ticaret Odası Tarafından 2019 Yılında Düzenlenen Fuarlar 13.05.2019 tarihinde yayınlandı

İstanbul Ticaret Odası Tarafından 2019 Yılında Düzenlenen Fuarlar

İstanbul Ticaret Odası'nın 26.04.2019 tarihli e-postasına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden(TOBB) alınan bir yazıda; ülkemizin ihracatının arttırılması ve firmalarımıza yeni ihracat imkanlarının sunulabilmesini teminen, İstanbul Ticaret Odası tarafından 2019 yılından tüm sanayi, ticaret hizmet ve yatırım sektörleri, gıda ve içecek ürünleri ile konaklama endüstrisi alanlarında 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuarın düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuarlara ilişkin duyuruların ve katılım sözleşmesinin, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.