İşletme Değerlendirme Raporu(İDR) 27.08.2021 tarihinde yayınlandı

İşletme Değerlendirme Raporu(İDR)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; işletmelerin mevcut durumlarını, sektörünün gelişimini, sektör içerisindeki konumlarını görebilmeleri ve ekonomik faaliyetlerinin yürütülmesinde alacakları kararlara yardımcı olması, ulusal ve uluslararası iş ilişkilerinde ve finans kuruluşlarında referans olarak kullanabilmeleri amacı ile 2016-2020 yıllarına ilişkin idari kayıtlar esas alınarak Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan, İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)'nin 2020 versiyonu e-devlet üzerinden işletmelerin erişimine ücretsiz olarak açıldığı ifade edilmektedir.

Yazıda ayrıca konuya ilişkin ilgili KOSGEB bilgilendirme yazısı da paylaşılmaktadır. İlgili yazıya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.