İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Gelecek Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz? Toplantısı, 31 Mart 2017 28.03.2017 tarihinde yayınlandı

Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP), TÜSİAD - TÜRKONFED işbirliği ve Garanti Bankası desteği ile, başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizdekiler olmak üzere, KOBİ’lerimizin büyümesi ve gelişimine; mentorluk, nitelikli insan kaynağı, teknoloji gibi farklı alanlarda oluşturulan mekanizmalar ile destek sağlamayı hedeflenmektedir.

BORGİP Platformu (www.borgip.org) ile KOBİ’lerin, özellikle yönetim becerilerinin geliştirilmesi ile iyi örnekler oluşturulması ve çarpan etkisi ile bölgelerindeki diğer KOBİ’lere model olmaları amaçlanmıştır. Proje kapsamında “İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Gelecek Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz?” toplantı serileri ile, KOBİ, temel finansman, satış ve pazarlama, teknoloji ve aile şirketlerinde kurumsallaşma konusunda bilgilendirilmektedir.

İlgililerin MersinSİAD ve ÇUKUROVASİFED evsahipliğinde, 31 Mart’ta Mersinde düzenlenecek “BORGİP - İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Gelecek Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz? Toplantısı”na davetli olduğu bildirilmiştir.

Ayrıntılı bilgi ve etkinlik davetiyesi için tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.