ISIA 2017 - Uluslararası Sanayi 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu 16.05.2017 tarihinde yayınlandı

ISIA 2017 - Uluslararası Sanayi 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu

Karabük Üniversitesi ve Malezya Perlis Üniversitesi iş birliğiyle 12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında "Uluslararası Sanyi 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu -ISIA 2017" düzenlenecektir.

Ülkemiz ve Dünya genelinde Dördüncü Sanayi Devrimi olarak nitelendirilen içinde bulunduğumuz süreç, akademisyenlerin ve sanayicilerin gündeminde her geçen gün daha fazla yer almaktadır.İş yapma şekillerimiz de ve hayatımızın her alanında önemli değişimler getirecek olan bu süreçle ilgili akademisyenler , sanayiciler , sivil toplum gönüllüleri , kamu çalışanları, öğrenciler ve konuya ilgi duyan diğer tüm paydaşlar bir araya gelecektir.

UNESCO dünya miras kenti Safranbolu ile demir çelik sanayisinin lokomotifi Karabük ev sahipliğinde , dünyanın dört bir yanından gelecek bilim insanları ve sektör temsilcileri hazırladıkları sunum ve bildirilerle akademik alanda  kendilerini ifade edecektir.

Üyelerimize duyurulur.