İran Isfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı 27.03.2019 tarihinde yayınlandı

İran Isfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı

T.C. Dışişleri Bakanlığı yazısına istinaden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; 11. Uluslararası İsfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı'nın, 18-21 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenleneceği, söz konusu fuarın turizm endüstrisi ve otelcilik alanında faaliyet gösteren kuruluş ve firmaların yanı sıra geleneksel sanatlar ve el sanatları üreticilerinin kendi ürünlerini sergilemeleri açısından iyi bir fırsat olduğu, öte yandan fuara yurtdışından katılım sağlayacak konuklara kiralanacak her 12 metrekare stant karşılığında bir kişi için ücretsiz konaklama, havalimanı ve fuar mahalline ücretsiz ulaşım ile stant kiramalada yarı yarıya indirim uygulanması gibi özel kolaylıklar sağlanacağı bildirilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye "www.iite.ir" internet adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.