İran'da Önümüzdeki Dönemde Düzenlenecek Fuarlar Hakkında 24.10.2018 tarihinde yayınlandı

İran'da Önümüzdeki Dönemde Düzenlenecek Fuarlar Hakkında

İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; İran'da önümüzdeki dönemde, Tahran Sanayi Tarım ve Ticaret Örgütü tarafından Tahran Boostane Goftegoo Fuar Salonu'nda aşağıdaki uluslararası fuarlarının düzenleneceği ifade edilmektedir.

• İran Komşu Ülkeleri İşadamları Ortak Ticaret Oturumu, 27-29 Kasım 2018
  • Gıda Sanayi ve Tarım Ürünleri, Mobilya, İnşaat, Kozmetik ve Güzellik ile İlaç ve Tıbbi Malzeme Fuarı, 27-29 Kasım 2018

Yazı devamında; fuarlara katılım gerçekleştirmek isteyenlerin İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği (Bay Seyed Hafez Mousavi, Cep: 0538 053 14 98, e-posta:[email protected]) ile irtibata geçmesi tavsiye edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.