İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ'lerin Gücü Dijital Etkinliği 13.06.2022 tarihinde yayınlandı

İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ'lerin Gücü Dijital Etkinliği

Turkcell'in satın alma politikaları ve yerlilik programları hakkında bilgi vermek üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birliğimiz ve Turkcell işbirliğinde 14 Haziran 2022 Salı günü saat 13:00'te "İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ'lerin Gücü" dijital etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe ilişkin program ekte sunulmaktadır. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Aksu ile Turkcell CEO'su Sn. Murat Erkan'ın katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte Turkcell'in tedarik zinciri çalışmaları, Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı, Büyük Ortağım Programı, Yerlilik Programı, Dijital İş Çözümleri ile Yerli Malı Belgesi uygulaması anlatılacak, ayrıca siber güvenlik ve yapay zeka alanında Turkcell ile işbirliği imkanlarından bahsedilecek, etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

İNOVASYONLA YERLİ ÜRETİM

DAVETİYE